BUDAGÉP Budai Gépgyártó Kft.
BUDAGÉP Kft. Hungary 1211 Budapest, Központi út 17/b.
Tel: +36-1-784-1116 és +36-70-645-8234  
E-mail: budagep@budagep.hu

Extruderes formázógépek keverő-homogenizálóval:

A túródesszertek gyártósorába tartozó formázó-daraboló berendezés bázisán főként élelmiszeripari felhasználásra gyártunk pneumatikus darabolószerkezettel ellátott kétlépcsős csigás extruderes formázógépeket. Különösen alkalmasak sűrű fondanttészta és aszalt gyümölcs alapú desszertek formázására. Opcióként ajánlunk vele szinkronban működő töltelék adagolót, mellyel a termék tengelyvonalába krém vagy zselészerű töltelék vihető be, valamint BUDAMIX® típusú desszertanyag keverő-homogenizáló gépet. A formázógépeket az igényeknek megfelelő, cserélhető formázófej-matricával szállítjuk.
A termékek becsomagolását LINEPACK® csomagológépünk végzi.Ilyen extruder-LINEPACK® gépcsoporttal gyártanak-csomagolnak pl. töltelékes kókuszrudakat.

Extruderes formázógép A képen: Extruderes formázógép
A formázás-vágás egy, két vagy három sorban történhet.


A képen: Töltelékes kókuszrúd gyártása
A kókuszrúd formázása ikresített extruderrel történik – a nagyobbik extruder képezi ki a termék korpuszát, a kisebbik pedig a termék tengelyvonalába injektálja a töltelékanyagot.


BUDAMIX típusú desszertanyag keverő-homogenizáló gép A képen: BUDAMIX típusú desszertanyag keverő-homogenizáló gép
50 és 100 literes billenő ürítésű keverőtányérral készülnek.


Szállítási ajánlatunkat az extrudálni kívánt termék alapanyag mintája, a késztermék méretei és gyártandó mennyiségének alapján minden esetben egyedileg készítjük el.